Клюки от България 

Жената на Московски се завърна към живота след близо 3 години изгнание

Почти 3 години след трагедията, която сполетя семейството на бившия транспортен министър Ивайло Московски, неговата половинка Маринела се завърна към обичайния си ритъм на живот.

На черния 2 февруари 2018 г. след инцидент с моторна шейна в Боровец почина малкият син на Московски, който бе едва на 4 годинки. Въпреки бързата реакция на спешния лекарски екип от Самоков, тръгнал към мястото на произшествието, Кристиян не успя да дочака помощта на специалистите. Жената на бившия министър остана извън обсега на медиите и след трагичното събитие не пожела някаква публичност.

Тогава тя избра да се скрие и да премине през мъката си сама, като доскоро избягваше да се показва дори в социалните мрежи. В последните месеци крсивата Маринела е по-активна. В края на септември дори е отбелязала своя рожден ден. Тя е запазила кадрите, които напомнят за починалия й син – като торите от рождените му дни, както и сурвачките им с батко му, които тя им направила за последната им Нова година заедно, през 2018 година.

В профилите й липсват снимки с бившия транспортен министър. Маринела не носи и неговото име. Двамата нямат брак и тя все още навсякъде се представя с моминската си фамилия. В графата й за семейно положение информация лиспва, пише Ретро. Месеци след загубата на малкия им син се заговори, че двамата са се разделили, но това не бе потвърдено от нито една от двете страни. Тогава Московски се оттегли от поста си и замина за Солун, Гърция, където оглави Черноморската банка.

Източник:  hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 803 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook