Lifestyle 

Ваня Джаферович разтърси с признание за смъртта

Риалити звездата Ваня Джаферович, който направи актьорски дебют в сериала на Нова телевизия „Ягодова луна“ срази всички с това, което призна за смъртта.

Финалът на продукцията завърши страхотиво, а автомобилът на героя на Джаферович – пожарникарят Алекс, избухна в пламъци. По този повод бившият футболист, за когото участието в сериала е като сбъдната мечта, направи изненадващо признание.

„Винаги съм искал да играя в сериал или филм. За мен беше чест и удоволствие да работя с такъв екип и такива актьори. Благодаря за тази възможност на сценаристите, на продуцентите и на Нова телевизия“, заяви Ваня, който обаче добави, че си е представял телевизионната смърт по различен начин.

„Също така, винаги съм искал да умра в сериал, но съм си го представял малко различно…“, заяви Джаферович и поясни малко повече за представата си така:

„тъмен екран и „Don’t stop believin“ на Journey като фон.. Нищо, другия път“, написа в социалните мрежи той и окончателно тушира надеждите на феновете си, че героят му е оцелял след експлозията на финала.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 32 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook