Клюки от света 

Уилям и Хари бесни на продуцентите на „Короната“: Историята за родителите ни е фалш!

Уилям и Хари с негодувание реагират на поредицата „Короната“. Двойката не приема нито един епизод от новия сезон за истина и дори сред познати се възмущавали от фалша там. Въпреки че официално нямат никакви възражения относно сериала, в неформална среда принцовете се възмущавали от сюжета на новия сезон. „Всичко, което пресъздава историята на родителите ни е лъжа. Няма нищо вярно в сюжета“, коментирали двамата.

Двойката е категорична, че нито Чарлз, нито Даяна са били в лоши отношения от самото начало. За двамата синове на покойната принцеса, тя и баща им са имали щастливи моменти, но сложната ситуация в двора е раздалечила семейството им. И е станала причина за разрива между тях.

„Те се обичаха безкрайно много. Особено в първите години“, коментирал принц Уилям по този повод. В сериала обаче, Чарлз и Даяна са нещастни от самото начало. Принцът признава на съпругата си, че не я обича, но ще я направи кралица. Даяна пък иска да покаже на семейството си, че може да постигне повече от всички останали и приема предложението му за брак.

Резултатът е провал и то грандиозен. След пищната сватба и двете деца, двамата се отдалечават изключително много един от друг. Чарлз мечтае за дъщеря, но след втория син от Даяна, решава, че ще имат класическия аристократичен брак. Това е почти реално, но връзките на принцесата с други мъже започват да привличат нежелано внимание. И в крайна сметка двамата решават да се разведат, след като тя дава фаталното си интервю през 1994 година, а след това излиза и записа между Камила и Чарлз.

Синовете на двойката обаче не гледат с добро око на сериала „Короната“. Според тях поредицата изопачава много от събитията — признанията на Чарлз, опитът на Филип да спре сватбата, отчуждението между Даяна и двореца. И въобще не са фенове на сериала, за който всички говорят в момента.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook