Клюки от света 

Стара ли? Небахат Чехре се пусна с кожен панталон на 76 (Вижте колко младее – Снимки)

Небахат Чехре е имала много ярки роли във филми, но стана известна благодарение на ролята си на Валиде султан в хитовия исторически сериал „Великолепният век“. През цялата си кариера героинята ни е играла в повече от седемдесет филма, както и в няколко успешни тв поредици.

Турската актриса е активен потребител на социалните мрежи, нейните микроблогове имат почти милион абонати. Звездата от „Великолепния век” често споделя нови снимки и видеоклипове. Скоро тя публикува ново фото, което преданите й фенове успяха да оценят.

Преди известно време тя зарадва почитателите си с друг кадър. Валиде Султан се появи с кокетна прическа и грим, чийто акцент бяха очите й, стилни аксесоари – обеци и колиета допълват образа. Феновете бяха възхитени от сияещия вид на любимата им актриса, предават от showbiz.clutch.ua.

Никой от тях не може да повярва, че любимката им наближава осемдесет години. Тя няма нито една бръчка по лицето си и изглежда на по-малко от 50 години.

Феновете са възхитени от благородната й красота и отбелязват, че по лицето на актрисата няма следа от ботокс и всякакви други палстични корекции.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 230 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook