Клюки от България 

Силвия Кацарова се събра с младия си мъж (Милионерът Любомир й подари джип за 100 бона)

Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младият й мъж продължава. Близки до естрадната звезда разкриват, че тя отново се е събрала с милионера Любомир Димитров. Известно време двамата бяха разделени, а като причина се спрягаха аферите му с други жени. В крайна сметка двамата потвърдиха, че бракът им продължава, а след като години наред не бяха се появявали заедно, Любомир изгледа от първия ред представянето на биографичната книга на Силвия в известна столична зала преди няколко седмици.

Именно той поел масрафа около организацията на цялото събитие, което приличаше повече на гала вечер, отколкото на литературна сбирка. По случай малкия празник Силвия получила и друг армаган от щедрия си съпруг – нов джип Ауди за 100 бона.

„Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива? С Любомир много се разбираме, спокойни сме. Винаги е до мен и много ми помага. Пътуваме постояно. Той идва с мен на някои участия“, коментира Силвия.

Любопитното е, че двамата съпрузи на певицата се разбират чудесно и нямат против да споделят компанията си. Това се потвърди и по време на премиерата на книгата на Силвия, на която първият й мъж Милчо Кацаров бе сред специалните гости. А в края на вечерта дори държа специално слово.

Той все пак не крие, че след 30-годишния им брак в началото трудно приел, че тя е щастлива с друг мъж. Въпреки това продължил да бъде сред най-близките й хора, особено в музикално отношение, тъй като Любо не разбирал от ноти и можел да подпомага проектите й само финансово.

Всеизвестно е, че той е сред богаташите у нас и Силвия живее потопена в разкош, пише Ретро. Това обаче не й пречи всяка година да кандидатства за социална пенсия и безплатна винетка.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 5 224 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook