Клюки от България 

Сгоденият Джино отхвърлен от семейството на приятелката му (Подробности)

Сгоденият Джино отхвърлен от семейството на приятелката му. Родителите на неговата половинка д-р Кристияна Канева й забранили да се сгодява за Джино. Слуховете за предстояща сватба се оказват преувеличени, а татусите във формата на халки на безимените им пръсти – обикновена проява на чувства, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“.

Джино и Кристияна се похвалиха с татуирани венчални пръстени на ръцете си, но годеж в действителност не е имало, уверяват запознати. Вероятността двамата влюбени да стигнат до сватба е много малка, защото родителите на Кристияна не одобряват Бианкалана.

Родителите на лекарката все още си спомняли скандалите около Джино и слуховете, че той завличал жените, с които е бил с много пари. Родителите на Кристияна вярвали, че Бианкалана иска да сключи брак с дъщеря им само заради семейното богатство. Това, че Джино имал ромска жилка също не допадало на семейството на лекарката.

Бианкалана заминава със семейството си в САЩ преди цели 20 години. Там името на Джино бе забъркано с известна банда за измами с кредитни карти. Според източници от бг общността в САЩ, Бианкалана участвал в чикагска афера за източване на банкови сметки. Във „ВИП Брадър“ пък той беше обвинен, че е завлякъл бившата си съпруга Дейна Бианкалана с крупна сума.

Всички тези слухове около Джино притеснявали родителите на новата му приятелка. Те не одобрявали Бианакалана и не искали дъщеря им да създава семейство с него.

Джино и Кристияна обаче летели на крилете на любовта и нямали никакво намерение да се разделят. Двамата се запознават в болница „Света София“, която Джино често посещава заради манипулации на оперирания му крак. Любовта на двойката пламва малко след като Бианкалана губи баща си. Кристияна успява да извади Джино от тежката депресия, която го налегнала след смъртта на баща му.
Сгоденият Джино отхвърлен от семейството на приятелката си сн. ХотАрена

С годеж или без, Кристияна и Джино се радват на живота и на любовта си един към друг.

Източник:kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 162 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook