Клюки от България 

Рев и тръшкане: Андреа така се вживя в ролята си, че шокира всички ВИДЕО

Oткакто е студентка по „Актьорско майсторство“ в НБУ, Андреа май сериозно се е вживяла в ролите си. Ако се чудите дали й остава време за участия, остава й, но тя няма никакво намерение да пренебрегва лекциите и най-вече упражненията си.

Наскоро поп фолк звездата публикува в социалните мрежи ново видео от театралната зала на НБУ, в която се изнасят представленията на студентите, както и репетициите им. Там Андреа и колегата ѝ играят „Лейди и скитника“, чийто оригинал е анимация от 1955 г. Коментарите оставяме на вас!

В разиграната сценка няма диалози, но пък Андреа показва драматичните си умения да страда и да разкрива различни емоции, предимно дълбоко емоционални и придружени с плач.

Видеото, разбира се, моментално предизвика редица реакции в мрежата. Едва ли феновете на певицата са свикнали да я виждат точно в такава ситуация, нито пък с ежедневни дрехи, в които, както се вижда, тя явно се чувства повече от комфортно. Е, не е махнала екстеншъните от главата си, но пък нали трябва да има нещо, което да напомня за поп фолк имиджа на блондинката.

https://www.vbox7.com/play:493a02eeab

 

„Дори когато играе на сцена, екстеншънът е на ниво, пише закачливо потребителка, а други отбелязват, че любимката им е супер артистична и нямат търпение да я гледат в истинска постановка. Ние сме сигурни, че рано или късно това ще се случи“.

Наскоро Андреа се завърна и на клубната сцена и всички веднага забелязаха колко драстично е отслабнала. „Отслабнах с гладуване“, заяви по-рано изпълнителката.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook