Клюки от България 

Окончателно: Георги смени Мария Илиева с младо гадже!

Певицата Мария Илиева сама ще отглежда сина си Александър. Бащата на бебето й Георги Михайлов вече си има нова тръпка. 27-годишният Георги Михайлов смени Мария Илиева с 16-години по-млада от нея девойка.

Бащата на сина й е син на бивш футболист от ЦСКА-Иван Михайлов. Той е обещаващ талант от юношеските формации на 80-те години, но не стигнал по първия отбор заради редица тежки контузии.Той и семейството му живеят от години в Белгия.

Но истината е, че фамилията не разполага с толкова средства, че да се впише в графа „милионери”, разкриват близки до Михайлови.

Според колеги на певицата този път раздялата й с бащата на сина й била окончателна.
Мария Илиева

Синът на Иван Михайлов обичал компаниите и среднощните запои. След като стана баща, той почти не остана до първородният си син. Според слуховете семейството му също било против той да остане до изпълнителката, която е с цели 14 лета по-голяма от него.

Мария Илиева заяви преди време, че няма да замине в чужбина, а тук ще отглежда детето си. Веднага след като роди, тя тръгна по участия, което бе доказателство, че между нея и Георги Михайлов нещата скрибуцат. А с факта, че той не се появи и на последния й рожден ден за всички станало ясно, че двамата окончателно са се разделили.

За това говори и най-новия фотос, който Георги си е качил на личната страница в социалната мрежа.За което го издаде и майката на Георги. Под снимката тя публикува следното:

„Веднъж една свекърва каза: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това означава, че съм възпитала истински мъж! А дали съм възпитала истински син ще покаже моята старост“.
Освен Георги, в публикацията е отбелязана и новата му приятелка.

Момичето се казва Владислава. От профила й става ясно, че е набор 93-ти. Това означава, че е с 16 години по-млада от Мария Илиева.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 204 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook