Lifestyle 

Нож в гърба! Бивша на Слави го смени с Кирил Петков СНИМКА

Кирил Петков не е харесвал само от висшисти, с големи доходи и младежи, а и от плеймейтки и фолк певици. Оказа се, че голяма част от родните бръмчалки са фенки на Кирил Петков. Един от лидерите на „Продължаваме промяната“ изглежда много добре, категорични са две от най-актуалните силиконови бомби Нора Недкова и Михаела Тодорова. На същото мнение е и фолк певицата Весела.

„Изглежда симпатично! Симпатизирам на Кирил Петков. Той е интелигентен, положителен човек. Като министър на служебното правителство се справи много добре. Петков е с добро възпитание, точно такива хора трябват в новия парламент на България“, констатира Нора Недкова пред „България Днес“. Припомняме, че тя имаше романс с друг политик – Слави Трифонов.

Друга плеймейтка също смята, че Кирил Петков е доста симпатичен мъж. Изкусителката Михаела Тодорова смята, че един от лидерите на ПП има хубаво излъчване. Тя обясни, че Бойко и Слави Трифонов също са й симпатични, но не може да направи избор кой й е най приятен на външен вид. Силиконовата бомба не е оптимист, че младите в политиката ще ни оправят. Смята, че новите са жадни за пари, не изключва възможността да крадат повече.

„Харизматичен, успешен и обаятелен“. Така определи евентуално новият пример Кирил Петков легендата на попфолка Весела. „Петков е изключително ерудиран, перспективен и с ясна визия за това какво трябва да направи. Като млад и успял човек той вдъхва доверие със своето излъчване“, казва Весела.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 1 301 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook