Клюки от света 

Миранда от „Сексът и градът” ще вразумява Кобрата! Член „без проникване” го спасява пандиза

Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа Кубрат Пулев да ходи два месеца на курс срещу сексуалното насилие, задето целуна пред камерата ВИП-проститутката Джени Суши.

Кобрата ще трябва да посещава лекции, проповядващи как да се държи не само с жени, но още и с гейове, лесбийки и всякакви други джендъри. В курса били включени и специални късометражни филми на Дейвид Шуимър, който играе Рос в сериала „Приятели”. Лентата се казва „Това е насилие”, а в американската версия участва актрисата Синтия Никсън, играеща Миранда в „Сексът и градът”.

Пред спортните власти на щата Кобрата мина сравнително леко – 2500 долара глоба, плюс шест месеца забрана да се боксира в САЩ. Ако ходи на курса, който е двумесечен, на 22 юли може да му съкратят наказанието. Но ако откаже да посещава заниманията срещу сексуално насилие, ще изгърми за цяла година, и ще го глобят с още две хилядарки и половина.

Процедурата, която е три пъти седмично, включва лекции с психолози и специалисти. Кубрат най-вероятно ще си плати отделно за персонален курс, тъй като общият се посещавал от всякакви сексуални маниаци и извратени типове. Отделно ще трябва да си наеме преводач, понеже английският не му е много добър. В края на курса лекторите ще му съставят досие, че се е вразумил.

Една част от курса включва и гледане на късометражните филми на Дейвид Шуимър срещу насилието над жени. Те са на израелската режисьорка Сигъл Авин. Рос от „Приятели” прави тези ленти, тъй като „почти всяка жена в семейството и живота ми е била насилвана”.

Специално в американската версия участва Синтия Никсън, позната на аудиторията като Миранда от „Сексът и градът”. В Щатите Никсън е от най-прочутите лесбийки. Сега Пулев ще трябва да се обучава от екрана за възгледите й относно междуполовите отношения.

Самият Пулев съобщи след заседанието, че не знае дали Джени с голото суши ще го даде под съд пред американските власти затова, че я награби и целуна пред камерата. Кобрата отрича да я е стискал за задника, каквито обвинения срещу него отправиха Суши и адвокатката й Глория Олред. Двете обаче продължавали да го заплашват със съд, и настояват да получат 300 000 долара от боксьора, за да оттеглят обвинението.

Пулев обаче плаща по 1000 долара на час на юридическата кантора, която защитава правата му, и едва ли ще се поддаде на рекета. „На колене няма да им падам!”, каза Кобрата. „Уикенд” научи от източници, близки до боксьора, че няма как българинът да бъде осъден ефективно заради една целувка. Законите в щата Калифорния били такива, че за да влезе в пандиза за подобно посегателство, трябвало да има осъществен сексуален акт.

Членът в закона за сексуална агресия „без проникване” предвиждал от шест месеца до една година условна присъда за хора с чисто съдебно минало, какъвто е Кубрат. А и дори Суши да го осъди, едва ли трибуналът ще разпореди да й плати повече от 50 000 долара. Срещу ВИП-проститутката има кадри, на които откровено предлага секс на хората от свитата на Кобрата по време на купона след победата му над румънеца Богдан Дину.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 46 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook