Забавно 

Луна шокира: Гледах горещ клип с Вергов, беше окован с вериги…

Луна не е преглътнала обидите на Юлиан Вергов от миналия лайф на „Като две капки вода“. Популярният актьор се проклина, че си позволи да порицае чалга дивата. Въобще не е предполагал какво ще му се сторвари на главата след това.

И въпреки, че на последния концерт бе повече от внимателен към певицата и й даде по-висока от заслуженото оценка, това по никакъв начин не смекчи гневът на фолкпевицата, която цяла седмица е събирала компромати срещу журиращия в шоуто Вергов.

Русата фурия влезе в образа на американската поп звезда Ирене Кара и изпълни култовото парче от „Флашданс“ – What A Feeling. Зрителите не одобриха нейното превъплъщение, затова й поставиха най-ниската оценка. Луна е в дъното на класацията и определено това не й допада. Все пак печели точки с визията си, а на последната си имитация буквално взриви с облекло – появи се само по боди.

Решила е да прави шоу, а при нея това означава – да създава скандали. Този с Вергов е в разгара си, а на последния лайф тя отправи доста примамлива оферта на актьора – да се снима в новото й видео. Тя издаде, че той има вече опит в снимането на чалга клипове, но е бил статист, докато тя му предлага главна роля. „Аз нямам търпение да разговарям с компетентното жури. Двама от тях са доказани, но третия ми се губи някъде, но го намерих в попфолк клипа на моя колежка и то окован във вериги… Да, теглиха го на каишка – секси е, но пак статист“, избухна Луна.

Вергов премина с усмивка през думите на Луна, а водещите тактично прекратиха спора и не дадоха възможност на певицата да се заяжда повече с него.

Луна визира участието на Вергов в един от първите клипове на Деси Слава. Още неизвестен в публичното пространство той взема участие в клипа „Една нощ“ на Деси Слава, където лирическата героиня го хваща в изневяра и след това оковава във вериги.

Изглежда Вергов не се гордее с миналото си в попфолка и с ласкателства се опитва да омилостиви жестоката Луна, за да спре да го излага в национален ефир. Той разбра, че насреща си има силен противник, който е способен на всичко. Затова се заканил оттук нататък да бъде милостив към Луна и да й дава все високи оценки.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook