Клюки от България 

Икебаната стана жертва на нагла измама на Канарите!

Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той. Това се е случило малко след Нова година на Канарските острови, където изпълнителят на „Съчки събирам – пръчки намирам” се подвизава от години, пише „Телеграф”.

Съдържател на нощен локал му предложил да го наеме на работа като певец и нашият веднага се навил, тъй като от 2012 г. е само на социална пенсия на испанския остров и едва свързва двата края. Известен със своята наивност, русенецът още същата вечер започнал да се изявява на сцената в кръчмата му, без да са подписали никакъв договор, разчитайки само на устна уговорка. В края на седмицата обаче, вместо парите, за които се разбрали, Деян получил едва 600 евро.

„Измами ме този чичко. Каза, че клиентите не ме харесвали, което си беше абсолютна лъжа, тъй като аз бях при тях между масите и виждах реакциите им и как ми се радват. Не ми се случва за първи път да ме лъжат и мамят по този начин”, оплака се Неделчев.

Прибрал парите в джоба, той решил да се прибере в България и да отпразнува подобаващо 55-годишния си юбилей на 16 януари. Икебаната се похвали, че през тази година ще празнува още няколко юбилея – 35 години на сцената, 30 години от записа на най-големия му хит „Обич за обич”, предстои и годишнина на дуета с брат му Бойко Неледечев, която ще бъде отбелязана с ново съвместно парче.

Съвсем наскоро Деян е издал албум в Япония заедно с Константин Джамбазов от група „Хадес”. Двамата музиканти са записали 13 песни на български и на английски на два диска, озаглавени „Не спирай”, а проектът вече се продава и на мр3 флашка.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook