Клюки от света 

Хюрем Султан става кралица на нощта

Предстои още един премиерен за България турски сериал, пише Минаха години. Това е интригуващата драма „Кралица на нощта“. Сериалът се излъчва в Турция от януари до април 2016 г. по Стар тв и набрява 15 оригинални епизода по 120 минути. В основата на поредицата е залегнала легендата, според която Кралицата на нощта е безценно цвете, което цъфти веднъж и могат да го видят само тези, които са късметлии.

Историята на Селин (Мерием Узерпи) и Картал (Мурат Йълдъръм) започва точно по този начин – в една нощ. Картал, който е готов да се ожени за Есра – дъщерята на осиновителя си Азиз (Уур Полат), среща красивата Селин на бизнес пътуване и се влюбва в нея от пръв поглед. Картал се терзае, тъй като се чувства длъжен на Азиз и затова е дал съгласието си да се ожени за Есра. Какво ще се случи с влюбените Картал и Селин – ще ги събере ли съдбата, или ще ги раздели завинаги?

Мерием е турско-германска актриса и модел, като сред известните й роли са образите на Хюрем Султан в сериала „Великолепният век“.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook