Клюки от България 

Ето я съпругата на Димитър Маринов (ексклузивни подробности за семейството на актьора и красивата американка)

Димитър Маринов, който блесна в разтърсващия филм „Зелената книга“ и развя българското знаме на червения килим на наградите „Оскар“, а днес се изявява успешно в шоуто за имитации „Като две капки вода“, дължи главозамайващия си успех не само на таланта и личните си качества – пише в. „Уикенд“. Българинът не се притеснява да изтъкне голямата заслуга да изживее мечтата си и на жена си Джени, с която имат двама синове – отбелязва изданието.

Благодарение на нея Димитър Маринов имал възможността да се бори за сбъдването на мечтата си – актьорството, при това в САЩ, където конкуренцията е огромна. Мотивация не му липсвала, тъй като българинът преминал през какви ли не препятствия още у нас. И все пак подкрепата на Джени тогава се оказала решаваща за последвалата победа.

„Никога не сме имали скандал и разправия. А аз не съм лесен човек. Актьор. Идиот. Сантиментален, емоционален, пътувам много. Тя никога не ме попита къде отивам, кога ще се върна. Ударих шестица от тотото с нея“ – споделял е Димитър Маринов.

Двамата се запознават в Сан Диего. Джени, която е завършила икономика и работила 2 години в Белия дом, мечтаела да бъде главен счетоводител, каквато и станала след време. Икономистката, която е с 10 години по-млада от актьора, посещавала уъркшопа му в Сан Диего. Две години след сватбата им се родил синът им Йордан.

„Аз ще работя, ще се грижа за ежедневните разходи, ти се съсредоточи върху мечтата си – актьорството. Винаги ще съм й благодарен за това“ – разказва Димитър Маринов.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 2 160 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook