Клюки от света 

Чарлийз Терон с кошмарно минало: Баща ѝ три пъти стрелял по нея!(Още за ужаса)

Чapлийз Tepoн шoĸиpa c тoвa, ĸoeтo paзĸpи зa ceмeйcтвoтo cи. Звездата сподели, че баща й се опитвал години наред да я убие. А когато във фаталната нощ майка й го застреляла, той направил три опита да застреля самата нея.

„Не се срамувам да говоря за това. За мен майка ми е герой. Баща ми беше алкохолик и през целия си живот не съм го познавала като друг човек. Той пиеше ужасно много“, казва Чарлийз по този повод.

Фаталната красавица разкрива, че близките й са били доста притеснени за нея, когато преживява целия този шок — да види как майка й убива баща й. Но по-големият ужас за актрисата е, че е можела да не успее да се спаси.

„В онази нощ той беше толкова пиян, че дори не трябваше да е в състояние да ходи. Но въпреки това успя да се качи до спалнята, където се криехме ние с майка ми. Стреля срещу нас и по чудо не успя да ни улучи.

Нахлу вътре и се насочи към мен. Тогава майка ми успя да мине зад него, да извади собствения си пистолет и да го застреля в гръб. Иначе щеше да ни убие“, казва Чарлийз.

Актрисата за първи път признава, че баща й не за първи път е правил опит да отнеме нейния живот или този на майка й. „Баща ми беше много болен човек. Цял живот е бил алкохолик“, разказва още тя.

Чарлийз е само на 15, когато става свидетел на убийството. То бележи целия й живот, и е една от причините, тя да се откаже да има свои биологични деца.

Актрисата не за първи път говори за семейната трагедия. Но едва сега споделя подробности от преживяното. И е категорична, че за такива неща трябва да се говори, a не да се мълчи.

Източник: kliuki.bg

Facebook коментари
(Visited 48 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook