Горещо 

Бившият съпруг на Виктория за бруталния убиец Северин: Не знам как ще го погледна!

Бившият съпруг на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен Максимов, не може да отговори на въпроса как ще погледне обвинения за престъплението Северин Красимиров. Припомняме, че вчера прокуратурата внесе в съда обвинителния акт.

Виктория беше нападната на 6 октомври миналата година посред бял ден, докато тичала по крайбрежната алея. Северин ще отговаря пред съда за три деяния – блудство, изнасилване и убийство по особено жесток и мъчителен начин. Очаква се делото да бъде насрочено до месец.

„Няма да присъствам в залата по собствено желание. Най-вероятно ще ме разпитват, ще трябва да го погледна”, посочи Свилен Максимов пред bTV. Той е съгласен с позицията на прокуратурата в частта, че убийството, че няма оттенък, свързан с работата на Виктория.

„Но няма как да отречем и факта, че България все още е на едно от последните места по независимост на медиите. Държавата трябва да положи нужните усилия да върне вярата на народа в медиите. И второ – да не се опитват да опитомяват четвъртата власт, а по-скоро медиите да бъдат използвани като средство за обратна връзка и управлението да научава какво става с народа от тях”, каза бившият съпруг на убитата водеща.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 46 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook