Клюки от България 

Асен Блатечки обзавежда дом за Диляна и Борил (Купи жилище за 400 бона)

Асен Блатечки свива семейно гнездо в чисто нов дом от 122 кв.м. Сделката по закупуването на имота е станала миналата година. За нея актьорът е теглил ипотечен кредит.

Според справка в имотния регистър апартамента е записан на негово име. А това ще е първото им жилище като семейство.

Блатечки иска да докаже, че намеренията му към красавицата са много сериозни и затова е предприел такава решителна стъпка. Той харесал просторният дом, който се намира на ул. „Уилям Гладстон” в София. И въпреки, че е изтеглил кредит Асен се подсигурил с голяма първоначална вноска.

В жилището потънали всичките му спестявания до сега. Но за да зарадва Попова бил готов на всичко. Двамата дълго оглеждали имоти и се спрели на този заради подходящата му локация – да в центъра на столицата. Като и да има място за голяма детска стая за Борил.

Връзката на влюбените премина през годините през много раздели и събирания. Те започнаха да се срещат през 2011 г. Но Блатечки бе обвързан по това време с Катерина Горанова.

През 2014 г моделката забременя и на бял свят се появи сина им Борил. Тогава лошото момче се раздели с половинката си, но семейния живот с моделката не му потръгна. Диляна остана самотна майка, но заради Борил с Асен запазиха добри отношения.

Въпреки, че Попова едва сега призна, че рестартират връзката си двамата си дадоха нов шанс още преди две години. Актьорът се нанесе при тях и запозна дъщеря си Катя с брат й. Бившата му половинка продължи напред като вече има нов мъж до себе си, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 1 124 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook