Клюки от България 

Антония Петрова-Батинкова показа СНИМКА на бебето си и щастливия си съпруг

Антония Петрова-Батинкова, която роди първородния си син навръх имения си ден, показа снимка на бебето си. На фотоса се вижда съвсем малка част от лицето на пеленачето. Антония и съпругът й Ивайло Батинков като едни щастливи родители позират за снимката и си дават целувка един на друг. Ето какво написа щастливата майка в профила си във фейсбук:

„На 17 януари – Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни – първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безприкословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник – Бабин ден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест – Благовест, нека Св. Антоний го закриля“.

В края на миналата година в искрена изповед пред „ШОУ” Антония сподели, че не знае дали ще ражда естествено или секцио, но си пожела големия момент да съвпадне с имения й ден. Така и стана!

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 053 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook