Клюки от света 

Анджелина Джоли в психиатрична клиника след скандалите с Брад (Подробности)

Анджелина Джоли беше приета с болница. Актрисата влезе в психиатрична клиника след скандалите покрай развода си с Брад Пит. Тя е приета там с хранително разтройство на психична основа, пише blife.bg, позовавайки се на „Холивуд лайф“. В болничното заведение Анджелина ще изкара около две седмици.

Междувременно, Джоли преустанови снимките за филма „Господарка на злото 2“. Актрисата спряла да се храни. Тя станала 44 килограма при ръст 170 см. Най-тревожното е, че Анджелина продължава да слабее. Актрисата е постъпила в същата клиника, в която се бори с анорексията преди години.

Очевидно Анджелина не е издържала на постоянните разправии между нея и Брад Пит. Двамата вече две години водят дело за развод, което все още не е приключило. Актрисата се надява това да се случи до края на 2018-та година.

Последните спорове около издръжката на децата обаче, явно са се отразили зле на актрисата и тя е постъпила в болница. Припомняме, че през последните седмици Джоли и Пит спорят задочно чрез своите адвокати за издръжката, която Брад трябва да плаща на децата им. Адвокатката на Анджелина обаче я напусна заради неразумното й поведение. Тя съобщи, че се отказва от делото заради желанието на актрисата да отмъсти на Брад Пит на всяка цена.

Анджелина твърди, че Пит не е плащал издръжка на децата им. Той отрече слуховете чрез адвокатите си. Актьорът обвини Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело. Адвокатите на Брад заявиха, че той е платил 1, 3 милиона долара за Анджелина и децата им, след раздялата им през 2016-та година. Те уверяват също, че Пит е дал назаем 8 милиона долара на актрисата, за да може тя да си купи нов дом.
Анджелина Джоли влезе в психиатрична клиника сн. Инстаграм

Анджелина Джоли влезе в психиатрична клиника сн. Инстаграм

Очевидно всичко това се е отразило зле на психическото състояние на актрисата и се е наложило тя да влезе в болница, където ще остане две седмици.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 150 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook