Клюки от България 

Баба-друг път! Малина показа тяло за грях

Поп фолк дивата Малина не се дава на младите. По време на почивката си на Сейшелите фолкпевицата показа перфектна визия. Тя изуми за пореден път последователите си с топ форма и секси тяло.

Освен с хитовете си, звездата на „Пайнер” е известна и с грациозната си форма и изумителен външен вид.

Изпълнителката и лицензиран футболен мениджър не се притеснява да се разголва. Въпреки че през юни ще навърши 52 години , поп фолк дивата излъчва невероятен сексапил.

Малина се радва на почивката си на топ дестинацията. Тя прекарва почивните си дни сред пищна зеленина на брега и частен басейн пред стаята си, пише „България Днес”.

Феновете на Малина я засипаха със суперлативи в социалната мрежа, които я карат да се усмихва и я зареждат с адреналин.

“Прекрасна! Внасяш радост в дните!”, “Wooooow you are very sexy woman!”, “Боже, тяло на богиня!”, “We love you! Come to Brazil!”, “Думите са излишни…” – категорични са те.

Малина е личен мениджър на сина си Симеон Мечев, който в момента рита за отбора на „Ботев“ (Враца). „Вълнувам се от неговите мачове, стискам палци пред телевизора“, заяви поп фолк дивата.

В началото на миналата година, през февруари, Малина стана баба. На сина й, полузащитникът Симеон Мечев, му се роди момиченце.

Щастливите родители кръстиха бебето на именитата си баба. От обкръжението на певицата тогава издадоха, че тя е на седмото небе от радост.

Въпреки това Малина била категорична, че нито изглежда, нито се чувства като баба и затова предпочитала малката да й казва по име.

Източник: kliuki. ws

Facebook коментари
(Visited 1 032 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook