Клюки от България 

Ето кой е новият мъж на Саня Борисова, който зае мястото на Ники Илиев СНИМКА

Актрисата Саня Борисова сподели вълнуващи кадри в Инстаграм от романтичен спа уикенд, които веднага привлякоха вниманието на нейните последователи.

Снимките разкриват идилична атмосфера, обградена от есенна природа, където Саня се наслаждава на топлината и уюта на спа комплекса и нов мъж, който най-накрая е успял да запълни празното й сърце след раздялата с Ники Илиев.

 

Едно от най-забележителните кадри показва актрисата, отпочиваща в джакузи, осеяно с розови листенца, създавайки усещане за романтика и спокойствие. Последователите ѝ обаче останаха заинтригувани най-вече от присъствието на мистериозен мъжки силует, който се появява на няколко от снимките.

Макар самоличността на мъжа да не се разкрива, на една от снимките той подава роза на Саня, а на друга двамата вдигат тост пред запалена камина с чаши червено вино.

Саня Борисова е известна с дискретността, с която пази личния си живот, и това само подсили любопитството на нейните фенове към мистериозния мъж в кадрите. Въпреки загадките, актрисата продължава да вдъхновява последователите си с изяществото и позитивната енергия, които излъчва.

С романтичните и стилни снимки, Саня за пореден път успя да завладее социалните мрежи, оставяйки феновете си в очакване на повече подробности за загадъчния си спътник.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 10 times, 10 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook