Риалити 

Изплува шокиращо ВИДЕО отпреди пет години с участието на Кристи от „Биг Брадър“, което я уличава в…

Кастингът за новия сезон на „Биг Брадър“ се оказа пълна измама, като всички участници в Къщата вече са познати лица от различни телевизионни предавания и платформи.

Най-шокиращото обаче е, че скандалната Кристи, която преди няколко дни изпадна в истерия в изповедалнята заради липсата на цигари, не е непозната за зрителите.

Кристи всъщност е дъщеря на легендарния футболист Росен Кирилов и не за първи път се показва по телевизията. Наш репортер откри, че тя е участвала в старо издание на предаването „Съдби на кръстопът“, където впечатли с актьорската си игра. Това повдигна въпроса дали поведението ѝ в „Биг Брадър“ не е част от предварително написан сценарий. Въпреки това зрителите остават убедени, че реакцията ѝ в изповедалнята е била напълно истинска, а някои дори предполагат, че тя е страдала заради липсата на забранени субстанции в шоуто.

Кадър от „Съдби на кръстопът“

Не само Кристи, но и останалите участници са познати от други предавания и социални платформи. Анджела, която напусна шоуто поради медицински причини, е популярна в OnlyFans и също е била част от „Къщата на инфлуенсърите“, където е съжителствала със закръглената Веселка, друга звезда от „Биг Брадър“.

 

Радостин също не е ново лице — той се е появявал в друго предаване на същия продуцент, а именно „София – ден и нощ“. Пламен, бащата на Александра Гърдева (позната от няколко риалити формата), също е част от кастинга, а Атижа се опитва да пробие в поп-фолка с няколко песни. Ванеса пък е близка с певицата Емануела и редовно се появява в нейното обкръжение.

Сигурни сме, че и останалите участници са се появявали в някое риалити шоу, предаване или музикален клип. Общото между тях!? Жаждата за популярност, но без забележителни качества за постигането ѝ, използвайки „Биг Брадър“ като трамплин към по-голяма известност.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 12 times, 12 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook