Клюки от България 

С този ход Вергов накара арт средите да скочат срещу него и дъщеря му

Когато баща ти е Юлиан Вергов, а ти си решила да ставаш актриса, може и да обясняваш как страдаш под дебелата му сянка, но вратите в кариерата ти се отварят само като ги погледнеш.

Дъщерята на популярния актьор – Алена Вергова, събира бонус след бонус благодарение на популярния си татко. Първо стана тв водеща в Би Ти Ви, после влезе в проекта „Пощенска кутия за приказки“, а сега вече играе в един от най-големите театри у нас. Това е Театър „Българска армия“, където и баща ѝ работи.

Алена Вергова има още цяла учебна година, докато завърши НАТФИЗ и получи диплома за професионална актриса. Но във вечерите, в които нейните колеги в академията разработват учебни спектакли, тя се изявява на професионална сцена с роля в едно от най-популярните представления в Театър „Българска армия“.

Това е „Ножица – трепач”. Спектакълът се играе от години, гледан е от повече от 2 милиона зрители и продължава да се радва на огромен интерес от страна на публиката. Мечта на всяка начинаеща актриса е да попадне в такова представление, но малцина са избраните и една от тях е младата Алена. Любопитно е, че на сцената тя си партнира със звездата Стефания Колева, с която баща ѝ навремето стана известен в сериала „Тя и Той“, пише „Ретро“.

Самият Вергов точно преди да гръмне скандалът с колежката му Диана Димитрова, която го обвини, че я е бил, влезе в представлението „В очакване на Годо“ на същия театър. Още по-рано пък актьорът направи и друга премиера там – „Кафе с претенции“.

И в двата спектакъла си партнира с актьора Моню Монев, известен още като д-р Мазов от сериала „Откраднат живот“. Именно в докторската продукция и именно в партньорство с Монев дъщерята Алена прави своето първо участие в тв сериал преди години. Ролята ѝ е епизодична, на ученичка, която кара скейтборд. След време с централна роля в „Откраднат живот“ влиза и таткото. Няколко години по-късно момичето е ангажирано в кинолентата „Петя на моята Петя“, където отново участва и бащата. Сега вече Алена ще блести и на професионалната театрална сцена – същата, на която блести и именитият ѝ родител. Интересно ще е да я видим някъде, където таткото няма участие, нито влияние.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 221 times, 221 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook