Риалити 

Пеньо се завръща в „Биг Брадър“! Ще има ли нов Пацо, който да го оправи?

Цели 18 години по-късно образът на Пеньо, който стана толкова популярен и скандален в „Биг Брадър“, се завръща. Отново девствен гей ще бъде главно действащо лице в Къщата.

Става въпрос за фотомодела Бо, който е само на 18 г. Всъщност той не спомена във видеото дали е гей или не, а само, че е девствен. По поведението му и външния му вид обаче можем да съдим, че е хомосексуалист, както и джендър, а скоро може би и травестит.

Бо изглежда почти като момиче, държи се като момиче, говори женствено, кръстосва си краката като жена, но говори в мъжки род. Всичко това подсказва, че е гей, който дори един ден би си сменил пола, особено ако това го направи известен.

Бо е новият Пеньо. През есента на 2006 г., по време на третия сезон на „Биг Брадър“ у нас, зрителите на шоуто видяха какви ли не извращения с този персонаж. Продуцентите го накараха да прелъсти Пацо, правейки се на жена на име Пепи. Когато Пацо узна, че са се изгаврили с него и е целувал мъж, побесня и започна да го обижда жестоко.

Нещо подобно се очаква да се случи и с Бо в Къщата. Най-вероятно ще го накарат да се сваля с някой мъж. Да не забравяме, че вътре ще има и хомофоб, който обаче прави секс с мъже.

Източник: Crimesbg.com

Facebook коментари
(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook