Клюки от България 

Катето Евро призна за голяма загуба: Няма го, вече не… ВИДЕО

Катето Евро изби рибата не за първи път с култово видео, което прави броени седмици след голямото събитие в живота на сина й Сашо Кадиев – сватбата с Ивелина Чоева.

Актрисата, която е известна с прословутото си чувство за хумор и какви ли не шегички, които прави често и обществено достояние в профила си в социалните мрежи, и този път не изневери на себе си. Това, което прави в скорошно видео, не само, че провокира вниманието на последователите й, но и ги развесели максимално.

В клипчето тя споделя за мъките след сватбата на любимия й син, облечена с тениска с лика на наследника си Сашо Кадиев, който е неин гост и всъщност снима видеото.

„Ох, каква загуба… синът ми се ожени и вече не живее при мен. Сега ми остава само да си мисля как ли се храни без майка си… Ще пия една ракия и си лЕгам. Наздраве!“, написа актрисата в профила си. А коментарите отдолу се изляха като из ведро. Съвсем очаквано.

 

https://www.instagram.com/reel/DAL6k5VoSQ1/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Припомняме, че Сашо Кадиев и Ивелина Чонева си казаха заветното „Да“ в голям дворец, намиращ се в китното селце Московец, Пловдивско на 17 август тази година.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 557 times, 150 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook