Риалити 

Скриха голям скандал за участник в „Игри на волята“ СНИМКИ

Шампионът по борба Микяй Наим е сред участниците в „Игри на волята“ 6, чието излъчване стартира в събота. Здравенякът от Димитровград попадна в племето Дръзките, в което е и рапърът Павел от бившия дует „Павел и Венци Венц“.

При представянето на участниците в екстремното риалити, снимано в Дуранкулак, впечатление направи прикриването на големия скандал с Микяй Наим. Покрай редицата успехи на талантливия борец не беше спомената нито дума за допинг аферата, в която се забърка. Припомняме, че Наим дори беше със спрени състезателни права от Антидопинговия център на България.

За скандала се шумя много през март тази година, когато се разбра, че Микяй е сгафил и е наказан. Това го спря за участие в Париж 2024. Заради пропуснатите олимпийски игри той решава да участва в „Игри на волята“ с надеждата, че ще бъде победител.

Освен с успехите си на тепиха, вкючително среброто от европейското първенство в Загреб през 2023 г., Наим е доста популярен и в социалните мрежи… заради жена си. Съпругата му е инфлуенсърката Ясмин Кирилова. За нея и певицата Дара Екимова се изписа много в последните месеци, след като двете стигнаха и до съда, изпавяйки се срещу пловдивчанката Гергана Неделчева, която им отправяла заплахи в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/C_6KOaqtMpZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Наим също така е печелил и сребро от световното първенство до 23 години в Бидгошч 2017. Той има и две втори и едно трето място от европейски първенства за юноши, както и едно сребро и два бронза от европейски първенства за кадети.

Иначе в „Игри на волята“ има и друг наш спортист, хванат с допинг. Плувецът от Сандански Благой Панайтов е в друго от племената и е съперник на Наим. Благо Акулата обаче не скри за допинг скандала, в който беше замесен, и при представянето си в „Игри на волята“ разказа за неприятната случка от 2021 г., преобърнала наопаки кариерата му.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 3 365 times, 1 096 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook