Риалити 

Голяма изненада: Племената в „Игри на волята“ се оказаха… ВИДЕО

Ожесточените битки в „Игри на волята“ вече са факт, а с тях и първите губещи. Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора – Оранжеви и Лилави, а това, което последва, изненада мнозина.

За първи път в историята на „Игри на волята“ четвърто пълноправно племе взе участие във формата и се присъедини към Храбрите, Гордите и Дръзките – Силните.

Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа.

Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора – Оранжеви и Лилави. Играта се разви в няколко етапа, изискващи концентрация, добър баланс и точен мерник.

https://www.facebook.com/share/r/gmrx2rvckZcf6Ktw/

Всеки от участниците трябваше да премине през Люлката на смъртта, планината от варели и змейката, демонстрирайки своите комплексни умения. Решаващ се оказа финалният етап, в който по-точният мерник и логическа мисъл на оранжевия отбор надделя над лилавия.

Радостта за новосформираното племе на Силните, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия – Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието.

Тази вечер в екстремното риалити предстои първата в историята четворна битка за територия, след която нищо вече няма да бъде същото за племената.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook