Клюки от България 

Горещо: Какво правят Алекс Сърчаджиева и Петър Дочев насред парка? СНИМКИ

Алекс Сърчаджиева изненада много своя колега Петър Дочев с хрумките си, които май го завариха неподготвен, но за сметка на това пък доста адаптивен.

Водещият на „Преди обед“ по bTV, който отскоро се радва на солидна женска компания в студиото, след като Деси Стоянова напусна телевизията, прие една любопитна молба на Сърчаджиева – да й направи фотосесия в парка. А малко след това двамата се пуснаха по пързалка в столичния Южен парк.

За изненада на мнозина, Алекс разкри пред Петьо, че не се чувства красива.

„Направи ми едни снимки на мен, но моите снимки трябва да са най-красивите, тъй като всички казват, че съм възрастна, че съм стара и вече не съм фотогенична. Ние с теб заедно играем в едно представление, което се казва „За любовта“ по текста на Яна Борисова, и там ти на всички колеги викаш: „Махнете тази възрастната жена оттука“, подхвърли Алекс с усмивка.

А в следващия момент водещият на „Преди обед“ вече я снимаше, определяйки казаното от колежката си като „пълни глупости“. И докато Алекс позираше с удоволствие, призна, че е била цяло лято на море в Солун, като за първи е ходила на бузуки.

„Беше страхотно изживяване, много беше хубаво и си тръгнах в 5:00 сутринта. Уважаеми зрители, който не е ходил на Метеора, задължително трябва да отиде. Това е едно изключително място в Гърция, това са едни скални манастири и как са построени нямам никаква представа. Изумително красиво място и усещането ми беше през цялото време, че не съм в Гърция, а някъде в Тоскана“, добави Алекс.

И за да е изненадата на Петър Дочев пълна, Алекс Сърчаджиева му каза, че така, както навръх рождения си ден на 20 май е предложила брак от сцената на директора на Сатирата – Калин Сърменов, така сега може да отправи същото предложение и към него. А Петър Дочев без колебание отвърна, че приема, без изобщо даже и да се замисли.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 84 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook