Риалити 

Новата водеща на „Преди обед“ шокира с разказ за атентатите от 11 септември

Самоубийствени атентати на 11 септември 2001 г. доведоха до хиляди жертви в САЩ. Точно в този период в Америка е била и една от новите водещи на „Преди обед“по bTV Франциска Йорданова.

„Това беше моята втора година в Америка и моят брат и моята майка ми бяха на гости. Аз бях вкъщи и около 9 часа майка ми дойде да ме събуди, че по всички канали на телевизора казват едно и също нещо става в Манхатън“, връща лентата назад Франциска, а подробностите, които дава, са покъртителни.

Франциска, която е родом от Варна, прекарва 20 години от живота си в Щатите, където среща и съпруга си Томаш Папкала. А през 2020 г. те се местят с двамата си синове в Морската ни столица, където живеят и досега.

„Брат ми беше точно в Манхатън! Минахме през всички канали! Никой не знаеше дали е терористичен акт! Нямаше връзка с никой! Той беше в неизвестност до 6 часа вечерта! Нямаше метро или автобуси, всички се прибираха и имаше паника“, разкри още тя.

Брюнетката признава, че е преживяла най-лошия кошмар на всички американци в този ден, но късметът й се усмихнал и брат й останал непокътнат.

„Слава на бога беше окей! Малко беше разтърсен от ситуацията, но ние бяхме много щастливи, че се прибра! Беше ходил пеша до вкъщи“, спомня си още Франциска.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 36 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook