Клюки от България 

Щерката на Анелия се показа след катастрофата, филърите не са разместени

Анелия катастрофира тежко в ранната утрин на 19 август и сама призна, че с нея в колата е била единствената й наследница Ивон Динева, напомня Hotnews.bg.

Първоначално чалга звездата се опита да запази инцидента в тайна и не сподели за мелето на пътя. Тя катастрофира на главен път София – Варна, в района на село Български извор. Шофьорът на певицата удря другата кола, в която пътува семейство с двете си деца – на 6 и 7 години. Едното от децата и досега се бори за живота си в „Пирогов“, където е откарано по спешност.

Бащата на раненото дете обвини певицата за трагедията и пострадалото дете. „Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца– Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор ме връхлетя автомобил „Ауди“, който се движеше много бързо“, разказва бащата на пострадалото дете. „Направих дясна маневра, за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя“, добавя той.

Ден преди това Анелия е имала участие в Шумен. Тя се е прибирала след дискотеката, в която е пяла, и автомобилът й налетял на семейството. „Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейството. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи и заради това реших да ви споделя истината. Катастрофа имаше – в катастрофата освен те, участвахме и ние“, разказа Анелия.

Анелия обаче пропусна да спомене, че именно нейният шофьор е виновен за катастрофата, като е управлявал колата с поне 40–50 км над разрешената скорост. „А кой е виновен за катастрофата? Защото предполагам, че щом шофьорът на другия автомобил е дошъл да рита твоята кола и да те заплашва, най-вероятно виновна си ти. И както аз, така и всички други, с твоята некадърност, ако застрашиш живота на детето ми, ще направя същото, че и повече” – пише й последовател във фейсбук.

Поведението на Анелия възмути много хора, които я нападнаха, че отново се изкарва жертва и говори за това, колко е била изплашена, а същевременно едно невръстно дете се бори за живота си. Фолк певицата обаче отново набляга на стреса на дъщеря си, отървала се без драскотина, както се вижда на първото селфи на Ивон след ужасния инцидент. Филърите й също не са разместени. „Толкова сте нагла…. Вашето дете било стресирано… Вашето отдавна не е дете с тези филъри 😂. А и така да е, другото дете не е важно, така ли? По-добре мълчете“, съветват я бесни хората.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 64 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook