Клюки от България 

Ето я внучката на Белослава СНИМКА

Белослава, която чукна 50 години в началото на юли, летува заедно с внучката си.

Малката Яна дойде на бял свят през есента на 2023 година, след избухването на сканадла, при който прочутата й баба бе заловена да кара пияна. Хлапето е дете на единствената наследница на Белослава Божидара и съпруга й Евгени Йонов, който е скулптор. Миналата година двамата продадоха известния си хотел в Лозенец на чужденец, така че фамилията вече не може да почива там. Изпълнителката не издава къде събира тен в компанията на Яна, но по пейзажа наоколо Hotnews.bg предполага, че става дума за Гърция.

Изненадващата сделка на морския хотел на Белослава миналата година породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди два месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние. След това се вдигна страхотен шум, който не понесе на Белослава. Нейни близки твърдят, че именно заради това тя е решила да продаде хотела – просто не искала да работи с хора. „Вила Арте“ бе винаги пълен, а за свободна стая се чакаше с месеци, въпреки високите цени.

След издънката Белослава се скри от публичното пространство за дълго, а едва тази година пред bTV призна, че се е посветила на семейството си, но била предадена от близки. „Хората, застанали срещу мен са били на масата ми и в най-близкото ми обкръжение“, обясни тя в „Преди обед“. „Затова сега съм по-предпазлива и смирена. Смирена, но не и обидена. Няма на кого да се обиждам, мога да се сърдя само на себе си“.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook