Клюки от България 

Манията на Кадиев мина всички граници: Проваля ергенското си парти СНИМКИ

Зависимостта е тежко състояние, от което човек трудно може да се отърве. Доказа го и Сашо Кадиев. Водещият празнува ергенско парти на Лефкада, но въпреки това не спира да цъка компютърни игри, похвали се самият той.

Кадиев, който до дни трябва да се ожени за изгората си, Ивелина Чоева, е с няколко верни приятели на едни от най-красивите гръцки острови по случай ергенското си парти.

Денем синът на Катето Евро отделя цялото си време на компанията, обикалят плажове и пият коктейли. Но прибере ли се от вечеря, става друг човек, отдавайки се на най-голямата си мания и порок – геймърството.

Кадиев се настанява край басейна, отваря компютъра и играе до малките часове на нощта.

Със сигурност Сашо Кадиев използва времето, в което е далеч от бъдещата си съпруга, за да цъка. Преди време Ивелина публично заяви, че Сашко ще си има проблеми, ако го хване да играе игрички по време на ваканциите им.

Иначе Кадиев и Ивелина трябва да се оженят до няколко дни. Сватбата ще бъде скромна, така искали младоженците. За разлика от малкото тържество, сватбеното пътешествие щяло да бъде запомнящо се. Двойката ще прекара няколко седмици на Филипините. Почивката там е подарък от майката на Чоева, пише hotarena.net.

„Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна“, разкри преди дни в интервю бъдещата булка на Сашо Кадиев.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 239 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook