Риалити 

Божана и Снежана се хванаха за гушите в „Сървайвър“

Първи остър сблъсък между две популярни жени разлюля „Сървайвър“. Кулинарката Божана Кацарова се озъби на актрисата Снежана Макавеева. Съотборничката й от племето „Известни“ обаче не й остана длъжна. Двете се спречкаха пред целия тим, който се хранеше с оскъдни порции в лагера си.

„Снежана, ти винаги си начумерена! Можеш да станеш по-отворена към нас. Ти си единственият човек, с когото не мога да се свържа надълбоко, не мога да те усетя“, отсече победителката в „Мастършеф“. Без да повишава тон, Макавеева отвърна на удара. „Е, като само ти говориш, как се свързваш с хората? Ти се налагаш нонстоп, чува се само твоят глас. Ти решаваш винаги кое, кога и как да бъде, и кой да го направи. Като нададеш вой, няма как да се включи човек“, отговори актрисата. Влогърът Чефо също посече Божана заради постоянното й бърборене. „Понякога искам да ми е тихо, но на заден план постоянно чувам твоя глас“, оплака се той.

По време на играта за племенен имунитет Божана и Снежана обаче заровиха томахавките. Двете се изправиха заедно срещу Мария и Ермина от племето „Войни“, с които бяха вързани с въже и успяха да ги издърпат в своето поле като демонстрираха отличен синхрон. Дълго продължилото изпитание в жегата беше спечелено от известните. Освен че се спасиха от номинации на племенния съвет, те получиха и яйца, с които да напълнят празните си стомаси. Междувременно съотборникът им, актьорът Филип Буков, припадна от глад, но бързо си стъпи отново на краката.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook