Клюки от България 

Драмата е пълна: Приказката на Венелин и Николета Маданска свършила след…

Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни момченца, но дори и децата им не успяха да ги сплотят като двойка. Драмата е пълна: Приказката на Венелин и Николета Маданска свършила след…Запознати издават, че журналистите са се разделили скоро след раждането на малкия им син Михаил. Спортната водеща не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият характер на Венелин.

Петков бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините в края на 2020 г. Оттогава станал сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Според клюките той не участвал активно и в грижите за синовете си. Николета едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години. След появата на бебето Михаил тя изпаднала в следродилна депресия, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа.

Накрая, изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише „Уикенд“. Докато работел в Би Ти Ви, крясъците на Петков били ежедневие. След служебните оперативки по-чувствителните репортери си тръгвали със сълзи в очите, а някои от младите стажанти даже получавали паник атаки от стрес.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 94 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook