Lifestyle 

Поредна участничка в „Стани богат“ вбеси зрителите

Тя е учител на подготвителна група в детска градина, обича философски теми и такива за самопознание и самоусъвършенстване. Осъществила е мечтата си да пътува с теснолинейка, а сега се стреми да иде в Италия. На стола на богатството в снощния епизод на „Стани богат“ седна Весела Бочукова.

Зрителите определиха Весела, като „надута“ и „дървен философ“ в социалните мрежи.

В хода на предаването се оказа, че дори собственият ѝ съпруг я нарича „дървен философ“. Участничката обясни, че той ѝ говори така, защото тя обича да спори по всички теми и иска винаги да знае повече, и да спечели спора.

Коментарът на водещия Михаил Билалов бе следния: „Сега ако спечелиш 100 000 лева ще му ги забиеш в главата и ще кажеш: „Ето затова моето момче“, нали така?“, а в отговор Весела щастливо каза: „Да, да, точно за това съм дошла!“.

В крайна сметка учителката си тръгна с печалбата от 500 лева, след като не успя да познае отговор на въпрос за 3000 лв.

Въпросът беше: „В кой български град се намира къщата на Калиопа – подарък на Мидхат паша за неговата любима?“. Отговорите: А – Русе; В – Пловдив; C – Варна; D – Трявна.

След издънката със сатурновия натюрморт от „Стани богат“ обясниха нарочно ли избират глупави участници

Весела отговори Пловдив, но всъщност правилният отговор бе Русе и така тя приключи участието си в „Стани богат“. Цялата ѝ игра обаче предизвика бурни коментари във Фейсбук, ето и част от тях:

„А сега да видим, защо нивото на образование в Бг е ниско… Поведението на незнаещата даскалица е адски дразнещо! Само с пози и демонстриране на самочувствие не може!!! Ужас…“;

„Факт е, че не я познаваме, но изглеждаше абсолютно неадекватна и сякаш не знаеше защо е там… Игра просто ей така, а първоначално каза, че иска да помогне на дъщеря си за бизнес… Никаква логика между изказването и играта ѝ“;

„Пак въздух под налягане със самочувствие на дървен философ!!!“;

„Мишоооо, Мишо… започвам да ти се възхищавам на търпението…“;

„Мисля, че повечето не искат наистина да спечелят 100 бона, а просто да се явят, и да се „пробват“ ей така докъде могат да стигнат. Личи си липсата на стабилна подготовка за тривиа въпроси“;

„Определено не знае нищо! Разсъждава си нашата, ама колкото да каже нещо! Още на 1000 лв трябваше да отпадне…“;

„Предаването трябва да се преименува на „Стани за смях“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 103 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook