Клюки от България 

В очакване бебе №2: Фики сподели голяма новина

„Ще си имаме момиченце и синът ми отсега ревнува бебето, което чакаме. Още отсега малко се цупи, като му говорим за сестричката му, която ще се появи скоро. Но това е нормално, той беше центърът на вселената на всички вкъщи, а сега ще трябва да дели вниманието ни. Аз се забавлявам на реакциите му. Кръвта вода не става. Той е баткото и съм сигурен, че като премине първоначалната ревност, ще й бъде опора, ще я закриля и много ще се разбират”.

Това разкрива любимецът на чалга феновете Фики Стораро пред “България днес” . Певецът напоследък се изявява в ново поприще на артист и участва в хитовия спектакъл “Направихте ме на луд“. Изпълнителят няма да почива ударно това лято, тъй като съчетава работата и удоволствието както може.

“По морето съчетавам почивката с участия, доколкото е възможно. Най много се наслаждавам, когато правя хората щастливи на моите представяния. Обичта им и емоцията, която ми дават постоянно, ме зареждат много”, сподели още популярният и талантлив изпълнител Фики Стораро.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 67 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook