Клюки от България 

Мъртво вълнение едва не отне живота на Прея

Истински кошмар преживя певицата Прея, която без малко да се удави, повлечена от мъртво течение в морето. Паникьосаната певица не успяла да се справи сама и се наложило да я вадят.

Това остана сериозен отпечатък в съзнанието на Прея. „Много искам да си боря страховете, да не им давам да ме управляват, но често ми е трудно да се събера дори за елементарни неща“, споделя тя.

„С водата отношенията ни са особени. Обичам я много, действа ми както реката на Сидхарта – мега медитативно, успокояващо и вдъхновяващо. Ама и супер много ме е страх от тази мощна стихия. Особено след като в един идиличен летен ден ме погълна течение и ме извадиха други добри хора, защото аз не се справих сама нито физически, нито психически със задачата да не се удавя в мъртво течение“, обяснява тя.

„После няколко години дори не влизах в морето, любувах му се от брега, най-много да топна краче за секунда и back to safety. Миналия месец с триста зора ме зарибиха да карам кану във Варна и беше прекрасно – главно защото победих себе си още веднъж“.

Тези дни Прея се престраши и заедно с приятелки скочи от кораба. „Никога ен съм била на толкова дълбоко, а за капак имаше огромни медузи с дълги пипала, които обикаляха корабчето като генг. Много исках да скоча, ама и много не исках. Кадрите отразяват два неуспешни опита, но след топ хайп от тези готиняги преборих още един път тъп и ненужен страх. Не мога да кажа, че не се стресирах като скочих, ама комфортната зона трябва да се разширява всеки ден“, допълва Прея.

А всички припнаха в смях, като видяха размазания грим по лицето й.

Източник: show.blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 36 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook