Клюки от България 

Катя Близнакова скочи срещу Рачков: Провал си!

Певицата Катя Близнакова отново показа острия си език и попиля Димитър Рачков и неговото шоу. Съвсем естествено за изпълнителката на „Лиляно моме“, първо да сътвори чудовищен скандал с гръмки думи и след това да премахне написаното от страницата си във „Фейсбук“.

Наш репортер успя да види нейните словоизлияния преди да се осъзнае, че е направила грешка да се заяжда с най-гледаното тв шоу, в което вероятно мечтае да бъде гост.

„Гледам и не вярвам на очите си! По-голяма скука няма… Амии… Такава самодейност… Тц, тц… Шоу ли е или…!? Шоуто на Рачков-за мен провал“, написа скандалната певица, която не за първи път гласно изявява възмущението си от дадено тв шоу.

Припомняме, че Катя Блзинакова е върл противник и на предаването „На кафе“ и водещата Гала, което обяснява отсъствието й като гост на диванчето при русата водеща. Певицата пищи и от системните брифинги на щаба, а скандалите й с Георги Христов нямат край.

В същото време пък Катя ръси похвали за участието на Фики в „Като две капки вода“ и твърдо заяви, че той е нейният фаворит за спечелване на формата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 662 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook