Lifestyle 

Ще се радваме на слънцето днес!

Днес ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на места в низините видимостта ще бъде намалена. Максималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, прогнозират от НИМХ.

По Черноморието ще бъде слънчево, с намалена видимост в сутрешните часове. Почти тихо. Максималните температури ще бъдат 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала. Температурата на морската вода ще бъде 13-14 градуса.

В планините ще бъде слънчево. В сутрешните часове върховете в западната половина от страната ще са в мъгла, но бързо ще се разсее. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 7 градуса, на 2000 м – около нула.

В четвъртък и петък ще бъде почти тихо. В планинските райони ще бъде слънчево и ще се затопля. В равнинната част от страната сутрин на много места ще е мъгливо или с ниска облачност, но през деня в повечето райони видимостта ще се подобрява, облачността ще се разкъсва и намалява до слънчево. Минималните температури ще бъдат близки до нулата, дневните ще са в по-широки граници – от 5-6 градуса в местата с по-трайни мъгли до 10-14 градуса в местата с повече слънчеви часове.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 18 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook