Клюки от България 

Вижте къде избяга Преслава заради вируса СНИМКИ

Поп фолк дивата Преслава изуми феновете си с това, което направи по време на социална изолация и най-вече с мястото, на което избра да забегне.

Изпълнителката, която в момента отдава цялото си внимание на семейството, в момента се намира във Врачанския балкан, където се разхожда и диша на воля чист въздух.

Певицата замина за село Лютиброд, откъдето е родом мъжът й Павел, още преди празниците и май няма намерение скоро да се връща обратно в столицата. Там Преслава и дъщеря й се забавляват свободно на двора и се радват на спокойствие и тишината на селския живот.

Фенове се изумиха, че тяхната любимка не просто се разхожда из китните ливади, но и често катери стръмни хълмове, откъдето разбира се се снима за спомен.

„Който си има село, си е много добре“, споделя с усмивка изпълнителката и добавя, че откакто е под доброволна карантина, не си е правила хирургическа интервенция, а потвърждение за това даде самата тя в един от коментарите под снимката. На въпрос има ли хиалурон в устните, брюнетката отвръща с категоричното: „Не!“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook